۱۴۰۵-۰۴-۲۵
تیر ۲۵, ۱۴۰۵
تیر ۲۵, ۱۴۰۵

برقراری تردد مسافران از سالن اصلی پایانه مرزی شلمچه در کوتاه‌ترین زمان ممکن

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به بازیابی سریع زیرساخت‌های آسیب‌دیده و انتقال مجدد تمامی فرآیندهای مسافری به سالن اصلی پایانه مرزی شلمچه پس از حمله دشمن به این پایانه خبر داد و تأکید کرد: با اتخاذ تدابیر فوری، پایداری عملیاتی در این گذرگاه استراتژیک در کوتاه‌ترین زمان ممکن محقق شد.
پایانه مرزی شلمچه

به گزارش ترابران آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای محمد جولانژاد با اشاره به اقدامات انجام شده اظهار کرد: در پی حمله متجاوزانه آمریکا و اسرائیل  به پایانه مرزی شلمچه در جریان «جنگ رمضان» که منجر به آسیب دیدن زیرساخت‌های سالن مسافری شد، به‌رغم مجروح شدن سه تن از نیروهای فداکار این اداره کل، با مدیریت بحران و تلاش شبانه‌روزی تیم‌های فنی، از هرگونه وقفه در خدمت‌رسانی به زائران و مسافران جلوگیری شد.

وی افزود: بلافاصله پس از این حادثه، با استفاده از گیت‌های اضطراری، تردد زائران به گونه‌ای مدیریت شد که خللی در عبور و مرور ایجاد نشود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان ادامه داد: با انجام عملیات پاکسازی و بازسازی‌های اولیه، تنها پس از دو روز، تردد زوار مجدداً به سالن اصلی بازگشت و در حال حاضر تمامی فرآیندها به روال عادی در حال انجام است.

جولانژاد با اشاره به استقبال زوار و مسافران و پایداری جریان کالا در این پایانه، تصریح کرد: حملات دشمن نتوانست روند تبادلات تجاری را متوقف کند و این فرآیند حتی در شرایط اضطراری نیز برقرار بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان خاطرنشان کرد: مجموعه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای این استان با تمام توان در راستای صیانت از زیرساخت‌های مرزی و سهولت تردد زائران گام برمی‌دارد و این‌گونه اقدامات، خللی در اراده خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاد نخواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه