۱۴۰۵-۰۴-۲۵
تیر ۲۵, ۱۴۰۵
تیر ۲۵, ۱۴۰۵

تداوم «خط روشن» در راهداری؛ هدف‌گذاری خط‌کشی ۱۶۰ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در سال ۱۴۰۵

مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از تداوم اجرای سیاست خط روشن و هدفگذاری برای اجرای خط‌کشی ۱۶۰ هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی کشور در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
محمدراشد مدرس گرجی

به گزارش ترابران آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای، محمدراشد مدرس گرجی گفت: اجرای اقدامات ایمنی کم‌هزینه و زودبازده، بازسازی تابلوها و علائم جاده‌ای، ارتقاء بهره‌وری تجهیزات و ماشین‌آلات و اجرای امانی بخشی از طرح‌های ایمنی از دیگر اولویت‌های کاری در سال جاری به شمار می‌رود.
وی اظهار کرد: بر اساس هدفگذاری‌ها، اجرای ۸۰۰ کیلومتر انواع حفاظ، نصب ۳۰۰ هزار عدد تابلو اخطاری و انتظامی، تعریض و افزایش ظرفیت ۷۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی، اجرای روشنایی ۵۰۰ نقطه از راه‌ها و تقاطع‌ها و همچنین تأمین روشنایی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌ها و تونل‌ها در برنامه کاری سال جاری قرار دارد.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌ها با اشاره به این‌که تأمین روشنایی جزو الزامات ایمنی راه‌ها محسوب نمی‌شود، افزود: اجرای خط‌کشی محورها و تأمین روشنایی در مقاطع مه‌گیر، کوهستانی و دارای محدودیت دید به‌ویژه در شب‌هنگام، مسیر مناسبی را برای تردد ایمن وسایل نقلیه مهیا می‌کند.
مدرس گرجی ادامه داد: با توجه به نقش تابلوها و علائم اخطاری و انتظامی در هدایت وسایل نقلیه در سطح جاده‌های کشور و پیشگیری از وقوع برخی از تصادفات، برنامه‌ریزی‌ها برای افزایش نصب این تابلوها در سال جاری در دستور کار قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه