به گزارش ترابران آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، اله مراد عفیفی پور با اشاره به اینکه ترمینال مسافری خیلی خوبی در بندر خرمشهر وجود دارد و ترمینال مسافری بسیار مجهز و مدرنی نیز در بندر بوشهر ساخته شده است، اظهار کرد: همچنین تمامی دستگاه های مرتبط با تشریفات سفرهای بین المللی، در ترمینال مسافری بندر چابهار مستقر هستند.
خور آذینی؛ نقطه ای بسیار زیبا و گردشگرپذیر است
وی افزود: خورآذینی نقطه ای بسیار زیبا و گردشگرپذیر است و سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این خور، اسکله گردشگری دریایی ایجاد کرده است.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه خط دریایی عمان-چابهار راه اندازی شده و درحال فعالیت است، خاطرنشان کرد: در صدد هستیم یک خط دریایی خارجی دیگر نیز در بندر چابهار راه اندازی کنیم.
عفیفی پور با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی در حال پیگیری برای راه اندازی و فعالیت یک خط گردشگری دریایی با استفاده از یک شناور بزرگ است، گفت: در صدد هستیم راه اندازی این خط گردشگری دریایی بتواند بنادر جنوبی کشور را به یکدیگر وصل کند.
رشد ۳ درصدی سفرهای دریایی نسبت به سال گذشته
وی در مورد میزان سفرهای دریایی صورت گرفته از ابتدای سال جاری، اظهار کرد: طی ۱۰ ماهه امسال ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر-سفر دریایی صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حاکی از رشد ۳ درصدی است.


