۱۴۰۴-۱۱-۰۸
بهمن ۸, ۱۴۰۴
بهمن ۸, ۱۴۰۴

با اصلاح ۶۲۲ نقطه؛ ایمن‌سازی نقاط پرحادثه جاده‌ای از هدفگذاری سالانه پیشی گرفت

مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اصلاح ۶۲۲ نقطه پرحادثه از ابتدای امسال تا پایان دی‌ماه خبر داد و گفت: هدفگذاری سالانه ایمن‌سازی ۵۳۱ نقطه پرحادثه، طی۱۰ ماه سپری شده از سال با تحقق ۱۱۷ درصدی همراه بوده است.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم

به گزارش ترابران آنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، محمدراشد مدرس گرجی اظهار کرد: در این بازه زمانی، عملیات خط‌کشی ۱۵۰ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه‌های کشور اجرایی و به هدفگذاری ۱۶۰ هزار کیلومتری سالانه نزدیک شده است.

وی با اشاره به اجرای عملیات تعریض و افزایش ظرفیت ۴۲۰ کیلومتر از شبکه راه‌های کشور در بازه زمانی ۱۰ ماهه سال جاری، خاطرنشان کرد: این حجم از فعالیت نسبت به هدفگذاری یک‌ساله برای ۲۰۰ کیلومتر از جادها، از افزایش ۲۱۰ درصدی خبر می‌دهد.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌ها ادامه داد: تأمین ۶۷۱ مقطع روشنایی نقطه‌ای و تقاطع‌های جاده‌ای نیز از تحقق ۱۳۴ درصدی برنامه‌ریزی یک‌ساله در این حوزه طی بازه زمانی ۱۰ ماهه حکایت دارد.
مدرس گرجی تأکید کرد: همچنین از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه، ۱۴۱ کیلومتر روشنایی سطح راه‌ها و تونل‌ها از مجوع هدفگذاری ۱۵۰ کیلومتری برنامه زمان‌بندی سالانه اجرایی و عملیاتی شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای ۸۹۳ کیلومتر انواع حفاظ بتنی و فلزی در سطح جاده‌های کشور، بیان کرد: اجرای این اقدامات ایمنی از برنامه‌ریزی ۸۰۰ کیلومتری سالانه پیشی گرفته و با تحقق ۱۱۱ درصدی همراه بوده است.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه‌ها افزود: همچنین با هدف افزایش ایمنی و هدایت تردد و سفرهای مسافران و کاهش آمار وقوع سوانح جاده‌ای، ۴۵۵ هزار و ۶۷۰ عدد انواع تابلو انتظامی، اخطاری و … در سطح جاده‌های کشور نصب شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه