۱۴۰۴-۱۱-۰۸
بهمن ۸, ۱۴۰۴
بهمن ۸, ۱۴۰۴

اجرای طرح توسعه در راستای ارتقاء زیرساخت‌های حمل‌ونقلی در پایانه مرزی باشماق

مدیرکل دفتر امور فنی و مهندسی ساختمان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: با هدف ارتقاء زیرساخت‌ها حمل ‎ونقلی، فاز نخست طرح توسعه پایانه مرزی باشماق در استان کردستان با پیشرفت فیزیکی 65 درصدی در حال اجرا است.
پایانه مرزی باشماق

به گزارش ترابران آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حسین حدادزادگان از انجام طرح توسعه پایانه مرزی باشماق در قالب دو فاز خبر داد و افزود: این طرح در راستای بهبود زیرساخت‌های مرزی و بسترسازی برای تسهیل در تردد و ترانزیت کالا از این پایانه به عنوان سومین پایانه ترانزیتی کشور اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به نقش طرح توسعه پایانه مرزی باشماق در ارتقاء ایمنی و امنیت تبادلات مرزی در این منطقه، اظهار کرد: فاز نخست این طرح شامل محدوده تراشیپمنت و ترانزیت سوخت از مرداد ماه ۱۴۰۳ آغاز شده و هم‌اکنون با پیشرفت ۶۵ درصدی در حال اجرا است.

مدیرکل دفتر امور فنی و مهندسی ساختمان تصریح کرد: در فاز دوم و با هدف تسهیل در روند جابه‌جایی کالا و مسافر، مسیرهای مسافری، ترانزیتی و صادراتی از یکدیگر تفکیک شده و اقداماتی در راستای ساماندهی فضای داخلی مرز باشماق اجرا می‌شود.

حدادزادگان تاکید کرد: تفکیک مسیر تردد در بخش‌های جابه‌جایی مسافر و حمل‌ونقل کالا منجر به تسهیل روند صادرات، بهبود وضعیت ترانزیت و ارتقای خدمات در حوزه مسافری شده و روند تردد و مبادلات مرزی را بهبود می‎‌بخشد.

وی خاطرنشان کرد: طرح توسعه این پایانه در برنامه زمان‌‎بندی دو ساله و با تخصیص اعتبار مصوب ۴۸۰ میلیارد تومانی تعریف شده و پیش‌بینی می‌شود بخش عمده‌ای از اقدامات تا سال آینده به اتمام برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه