رسانه اقتصاد ترابری ایران

دوشنبه, 13 تیر 1401
به‌موجب تفاهم‌نامه راه‌آهن با وزارت جهاد حاصل شد؛

افزایش 150 درصدی حمل ریلی کالاهای اساسی

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره تفاهم‌نامه‌ راه‌آهن با وزارت جهاد کشاورزی برای حمل ریلی کالاهای اساسی گفت: «به موجب این تفاهم‌نامه حمل ریلی کالاهای اساسی در سه ماهه اول امسال نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 150 درصد افزایش داشت.»

به گزارش پایگاه خبری ترابران، میعاد صالحی در مراسم الحاق ٣١٩ ناوگان ریلی بازسازی و بهسازی‌شده به ناوگان ریلی کشور با اشاره به بدهی‌های راه‌آهن، اظهار کرد: «در بدو ورود به این سازمان با بدهی‌های سنگین چندهزار میلیارد تومانی مواجه بودیم که همین امر منجر به عقب‌ماندگی حمل‌ونقل ریلی شده بود.»

او افزود: «هرچند تلاش کردیم این عقب‌ماندگی را جبران کنیم اما هنوز بخشی از این بدهی‌ها باقی مانده است.»

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه برای توسعه ناوگان ریلی از ابزارهای تبصره 18 قانون بودجه و ماده 12 قانون رفع موانع تولید استفاده کردیم، تصریح کرد: «به‌دنبال تسهیل هدفمند فرایند بازگشت سرمایه هستیم که بهترین تضمین برای روشن شدن افق سرمایه‌گذاری در این صنعت است.»

او از توافق‌نامه راه‌آهن با وزیر کشاورزی برای حمل ریلی کالاهای اساسی خبرداد و یادآور شد: «این توافق‌نامه منجر به افزایش 150 درصدی حمل ریلی کالاهای اساسی شده است.»

صالحی با اشاره به شروع ترانزیت ریلی از قفقاز به سمت ترکیه و اروپا از هفته گذشته، تصریح کرد: «در تلاش برای فعال کردن کریدور شمال – جنوب و کریدور شرق – غرب هستیم و یکی از گزینه‌های برای رونق حوزه ریلی استفاده از توان بخش خصوصی است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *