رسانه اقتصاد ترابری ایران

ماهنامه ترابران

سه شنبه, 1 آبان 1403
با عنوان «بازماندگی»؛

شماره آبان ماهنامه ترابران منتشر شد

شماره 224 ماهنامه ترابران (ماهنامه اقتصاد ترابری ایران) با عنوان «بازماندگی» در آبان ماه منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری ترابران، شماره 224 ماهنامه ترابران (ماهنامه اقتصاد ترابری ایران) برای بازه زمانی آبان ماه با عنوان «بازماندگی» در 168 صفحه منتشر شد. در پرونده بزنگاه این شماره با عنوان «نزاع بر سر راه»، امکان راه‌اندازی مسیر مواصلاتی زنگزور از جوانب مختلف اقتصادی، ژئوپلیتیکی، ژئواکونومیکی، حقوقی، ترانزیتی و… سنجیده شده است. ترابران با توجه به اهمیت این موضوع با برگزاری میزگردی با حضور دکتر بهرام امیراحمدیان، استاد مطالعات روسیه، آسیای مرکزی و قفقاز؛ دکتر ابراهیم محمدی، معاون صندوق توسعه حمل‌ونقل و پژوهشگر ارشد حوزه ترانزیت و دکتر امین ترفع، کارشناس ارشد حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت علاوه بر واکاوی تاریخی این ماجرا، پیامدهای این مسیر را برای ایران و کشورهای منطقه بررسی کرده است. مشروح سخنان این میزگرد در مطلبی با عنوان «بازنده در میدان» منتشر شده است.

«بده و بستان ترانزیتی» نیز گزارشی حاصل از گفت‌وگوی خبرنگار ترابران با جواد هدایتی، مدیرکل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است که در آن گفته شده چگونه می‌توان بازی نفسگیر زنگزور را به رقابتی برد-برد تبدیل کرد.

آخرین گزارش این بخش که بازتابی از نشست اندیشکده مطالعات آسیایی ایرانیان با محوریت ارزیابی حقوقی، سیاسی و ژئوپلیتیکی این ماجرا است، با عنوان «فتنه ژئوپلیتیکی قرن 21» منتشر شده و سخنان دکتر احمد کاظمی، استاد حقوق بین‌الملل؛ دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، دکترای حقوق بین‌الملل و دکتر عباس آخوندی، استادیار دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران را در این باره منعکس کرده است.

در پرونده فرودگاه با عنوان «حادثه خبر می‌کند!» ترابران با توجه به افزایش حوادث زمینی در فرودگاه‌ها و مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما در کشور، مبحث آموزش و تاثیر آن را در جلوگیری از این دست سوانح در میزگردی با حضور مهندس حسین منتظری‌فر، مدرس دانشکده صنعت هوانوردی ایران و کارشناس حوزه مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما؛ مهندس محمد شالفروش، دبیر کانون متخصصان مهندسی و تعمیرات هواپیما؛ مهندس آرتین خاچیکیان، مدرس موتور و سیستم هواپیما و متخصص ایمنی و کنترل کیفی تعمیرات هواپیمایی و مهندس مهران عباس‌زاده، معاونت مهندسی تعمیرات هواپیما در شرکت مهندسی تعمیرات هواپیمایی فارسکو بررسی کرده است. «ضعف در آموزش؛ لرز در ایمنی» مشروح سخنان مطرح شده در این میزگرد است.

«آینده هوانوردی در آسیای مرکزی» نیز یادداشتی از مهندس خلیل‌الله معمارزاده، کارشناس ارشد صنعت هوانوردی است.

در پرونده ایستگاه با عنوان «تعویض ریل»، نخستین گزارش درباره دیدار مسئولان راه‌آهن با بخش خصوصی آن هم پس از 3 سال و تبادل نظر بین آنها است که با عنوان «مجلس آشتی‌کنان!» منتشر شده است.

«اقتصاد بیمار؛ حمل‌ونقل علیل» نیز مقاله‌ای به قلم سعید قصابیان، کارشناس ارشد حمل‌ونقل ریلی درباره چگونگی فعالیت شرکت‌های ریلی با وجود زیاندهی است.

در گزارش دیگری، عباس قربانعلی‌بیک، کارشناس ارشد و مجرب حمل‌ونقل ریلی علاوه بر ارزیابی عملکرد سه ساله میعاد صالحی، مشکلات پیش روی مدیرعامل جدید راه‌آهن را برای خبرنگار ترابران برشمرده و ریشه آنها را نشان داده است. حاصل این گفت‌وگو در گزارشی با عنوان «میراث سیزدهم» منتشر شده است.

در پرونده گردشگری با عنوان «خانه مسافر»، نخستین گزارش درباره وضعیت صدور مجوز بهره‌برداری از تاسیسات گردشگری است که با عنوان «مشکل مکان!» منتشر شده است.

«در دورترین فاصله با مطلوبیت» حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ترابران با مازیار شهمیری، مدیرعامل شرکت خدمات مسافرتی ارمیترا و عضو هیئت‌مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی ایران درباره فشارهای موجود بر صنعت گردشگری در ایران است.

در پرونده فرمان با عنوان «زیست‌بوم ناسازگار»، نخستین گزارش ابعاد مختلف روند برقی‌سازی حمل‌ونقل در مقیاس جهانی از جنبه فناوری، سیاست‌ها و استراتژی‌های کلیدی کشورهای مختلف بررسی شده است. این گزارش کامل را با عنوان «درباره زیست‌بوم برقی‌سازی» می‌توانید بخوانید.

«برق از سر رانندگان پرید!» گزارش خبرنگار ترابران درباره تاکسی‌های برقی است که دردسرهای خودروهای برقی چینی را برای رانندگان تاکسی حکایت می‌کند.

♦شماره 224 ماهنامه ترابران را می‌توانید از باکس زیر دانلود کنید.

 

شماره 224 ماهنامه ترابران، با فرمت PDF و حجم 29.7 مگابایت

تعداد دیدگاه‌ها: 1

  1. سلام
    از محتوای مطالب و مقالات ترابران، بسیار استفاده می کنم.
    هم اکنون شاهد بهبود مستمر ارسال دیجیتال مجله هستم.
    ابتکار عملی که این دفعه بکار گرفته شده هم جالب بود، عضویت شخص در کانال اقتصاد ترابری، ارزوی موفقیت روز افزون شما را دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *