رسانه اقتصاد ترابری ایران

ماهنامه ترابران

شنبه, 5 خرداد 1403
با عنوان «مطرود!»؛

شماره خرداد ماهنامه ترابران منتشر شد

شماره 219 ماهنامه ترابران (ماهنامه اقتصاد ترابری ایران) با عنوان «مطرود!» در خرداد ماه منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری ترابران، شماره 219 ماهنامه ترابران (ماهنامه اقتصاد ترابری ایران) برای بازه زمانی خرداد ماه با عنوان «مطرود!» در 168 صفحه منتشر شد. در پرونده بزنگاه این شماره با عنوان «محبوب مستور» وضعیت صنعت گردشگری در کشورمان و دلایل عدم استقبال گردشگران خارجی از ایران در گزارش‌های مختلف و گفت‌وگو با کارشناسان و فعالان این حوزه واکاوی شده است. به این صورت، در نخستین گزارش با عنوان «حذر از سفر!» شرایط دسترس‌پذیری سفر برای اقشار کم‌برخوردار بر اساس آمار منتشره مرکز آمار ایران بررسی شده است.

در گزارش دیگر، خبرنگار ترابران پای سخنان مازیار شهمیری، مدیرعامل شرکت خدمات سفر هوایی و جهانگردی ارمیترا و عضو هیئت‌مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران نشسته است که حاصل این گفت‌وگو در مطلبی با عنوان «بازاریابی گردشگری به سبک دست‌فروشان» منتشر شده است.

«پرچم سفید به‌جای شمشیر سرخ» نیز گزارش دیگری است که ثابت می‌کند گردشگران به سرزمین‌های امن سفر می‌کنند نه جایی که زیر ذره‌بین باشند. این گزارش نتیجه گفت‌وگو ترابران با مصطفی شفیعی شکیب، رئیس جامعه تورگردانان ایران؛ جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتلداران ایران و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری هتل‌های پارس و ابراهیم پورفرج، بنیان‌گذار شرکت پاسارگاد تورز و رئیس پیشین جامعه تورگردانان است.

در واپسین گزارش این بخش، اکبر غمخوار، رئیس هیئت‌مدیره انجمن دفاتر سفر و گردشگری تهران، مشاور کمیسیون اتاق بازرگانی ایران و مدیرعامل شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری راستین سیر در گفت‌وگو با ترابران در مطلبی با عنوان «مشکل قوه عاقله کوچک» از ضرورت ترمیم چهره مخدوش ایران در رسانه‌های خارجی با اختصاص بودجه کافی می‌گوید.

در بخش گذرگاه با عنوان «مسیر توسعه»، «توهین تجاری، برهوت ترانزیتی!» دلایل ناکامی کریدور شمال – جنوب در اتصال هند به روسیه در گفت‌وگو با روزبه مختاری، عضو هیئت‌مدیره انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران اعلام و بررسی شده است.

گزارش دیگر این بخش درباره پروژه راه توسعه عراق و راه‌اندازی بندر فاو و حمایت کشورهای منطقه از آن است که تاثیر این ابرپروژه زیرساختی عراق بر بازار ترانزیتی ایران در گفت‌وگو با امین ترفع، مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و امور تشکل‌های وزارت راه و شهرسازی ارزیابی شده و حاصل این گفت‌وگو در مطلبی با عنوان «پیام هشدار از فاو» منتشر شده است.

در گزارش دیگری با عنوان «تعلیق و دیگر هیچ!» آخرین اقدامات ایران برای لغو تعلیق عضویت در کنوانسیون کارت سبز در گفت‌وگو با احمد صفرزاده، مدیرعامل موسسه مجری بیمه‌های شخص ثالث بین‌المللی اعلام شده است.

آخرین گزارش این بخش درباره ابهامات قرارداد شهردار تهران با چینی‌ها است که با عنوان «زاکانی گیت!» منتشر شده است. در این گزارش خبرنگار ترابران به سراغ تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران و ناصر امانی، یکی از اعضای این شورا رفته است.

در بخش ایستگاه با عنوان «بیسر و سامان»، در نخستین مطلب با عنوان «تکانههای تنظیمگری» پیش‌نیازهای ایجاد نهاد رگولاتوری در حوزه ریلی اعلام شده است.

در گزارش بعدی با عنوان «اما و اگرهای اتصالات برقی» قرارداد برقی کردن خط‌آهن گرمسار – اینچه‌برون ارزیابی و واکاوی شده است.

در ادامه، ترابران به توقف قطار ترانزیتی کریدور خواف – هرات نگاهی داشته و به‌منظور روشن شدن نکات مبهم در این ماجرا به سراغ رضا شهریاری، معاون بین‌الملل کنسرسیوم توسعه ریلی رفته است. این گزارش با عنوان «ذوق افغانها را هم کور کردیم!» منتشر شده است.

در آخرین گزارش این بخش، علی‌اصغر شفیع‌نادری، کارشناس و پژوهشگر حمل‌ونقل ریلی در یادداشتی با عنوان «اهداف دستیافتنی؛ رؤیاهای تعبیر نشده» میزان تحقق برنامه‌های توسعه‌ای کشور را در زمینه افزایش جابه‌جایی بار توسط راه‌آهن بررسی کرده است.

در بخش لنگرگاه با عنوان «فواصل دریایی»، نخستین مطلب با عنوان «پوشش حداقلی!» حاصل گفت‌وگوی ترابران با یحیی ضیایی مهرجردی، دبیرکل اتحادیه مالکان کشتی درباره بیمه‌های متقابل دریایی است. در ادامه این مطلب، «پوشش ریالی؛ خسارت دلاری» نیز گزارش دیگری از ترابران است که حاصل گفت‌وگو با حمید علیجانی، مدیر اتکایی و امور بین‌الملل شرکت بیمه دانا درباره چالش‌های همزمان صنعت بیمه و مالکان کشتی است.

واپسین گزارش این شماره از ترابران با عنوان «غوطهور در امواج سایبری» درباره تهدیدات امنیتی جدید در حمل‌ونقل دریایی است. این گزارش برگرفته از صفحه اینستاگرامی پورت لجستیک است.

 

♦شماره 219 ماهنامه ترابران را می‌توانید از باکس زیر دانلود کنید.

 

شماره 219 ماهنامه ترابران در 168 صفحه با فرمت PDF و حجم 27 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *