گزارش جامع عملکرد ۱۴۰۲ گروه اسنپ با عنوان «مسیر همراهی» منتشر شد و گزارش عملکرد زیرمجموعههای گروه اسنپ شامل اسنپخودرو، اسنپباکس، اسنپفود، سوپرمارکت اسنپ، اسنپپی، اسنپتریپ، اسنپشاپ و اسنپدکتر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری ترابران، گزارش جامع عملکرد ۱۴۰۲ گروه اسنپ با عنوان «مسیر همراهی» منتشر شد. در این گزارش، عملکرد زیرمجموعههای گروه اسنپ شامل اسنپخودرو، اسنپباکس، اسنپفود، سوپرمارکت اسنپ، اسنپپی، اسنپتریپ، اسنپشاپ و اسنپدکتر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است. گزارش سالانه گروه اسنپ همچنین بخشهای ویژهای درباره مسئولیت اجتماعی و امنیت سایبری دارد.
دستیابی به ۹۲ درصد از سهم بازار تاکسیهای آنلاین
امروزه تاکسیهای آنلاین نه تنها بخش جداییناپذیر از حملونقل شهری محسوب میشوند، بلکه نفوذ قابل توجهی در فرهنگ روزمره مردم دارند. بنابر اعلام گزارش ۱۴۰۲ گروه اسنپ سهم این سامانه از بازار تاکسیهای اینترنتی کشور ۹۲ درصد بوده و تعداد کل حسابهای کاربری مسافران آن به ۷۲ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۳۴۳ عدد و تعداد کل کاربران راننده آن به شش میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۰۹ نفر رسیده است.
محمد خلج، مدیرعامل اسنپ، در رابطه با چالشهای این کسبوکار میگوید: «بارزترین ویژگی شرکتهای فناوریمحور و استارتاپها به هم زدن قاعدههای قدیمی و بازی در زمین نوآوری و راهکارهای نوین است. در این شرایط، تا حدی طبیعی است که اصلیترین چالشهای کسبوکارها به تنظیمگری قوانین برگردد. در سالی که گذشت، هر بار که با یکی از این چالشها و تضادها و مخالفتها مواجه شدیم، به جای اینکه از خودمان بپرسیم تا کجا میشود تاب آورد، به قدمهای بعدیمان فکر کردیم. همچنان تغییر نگرش و اعتمادسازی در دستگاههای حاکمیتی نسبت به شرکتهای نوآور در دستور کار ما قرار دارد و امیدواریم روزی برسد که، با تفسیر و اجرای صحیح قوانین منطبق با نیاز امروز، شاهد فرصت عرضه ایدههای نوآورانه بیشتری در کشور باشیم.»
رکورد روزانه سفرهای اسنپخودرو در سال گذشته با فعالیت در ۳۲۳ شهر بزرگ و کوچک مربوط به تاریخ ۱۶ اسفند با ثبت پنج میلیون و ۵۳ هزار و ۶۰۴ سفر است.
پشتیبانی و رسیدگی به این حجم از سفرها یکی از اقدامات مهم و شاخص اسنپخودرو به شمار میرود. بر اساس گزارش ۱۴۰۲ شایعترین موضوعات ارتباط با پشتیبانی از طرف کاربران راننده مربوط به تغییر در وضعیت سفر و بررسی نحوه پرداخت و از طرف کاربران مسافر مربوط به اشیاء جامانده، تغییر در وضعیت سفر و پیگیری دیگر سرویسهای گروه اسنپ میشود.
بررسیهای باشگاه رانندگان اسنپ خودرو نشان میدهد که میانگین درآمد ماهانه کاربران راننده در حالت تماموقت ۱۹ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۶۱۳ تومان و در حالت پارهوقت هشت میلیون و ۴۴ هزار و ۲۸۵ تومان است. از جمله برخی اقدامات باشگاه رانندگان میتوان به طرحهای تشویقی، برگزاری لیگ کاربران راننده اسنپ، اسنپ کارفیکس و برگزاری آزمونهای روانشناسی اشاره کرد. گفتنی است ارزش طرحهای تشویقی باشگاه رانندگان در سال گذشته هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.
جابهجایی بار با اسنپباکس برای بیش از ۲۸ میلیون کاربر
اسنپباکس طی هفت سال فعالیت خود از ارسال بسته با موتور به مجموعهای از سرویسها از جمله سفر با موتور، پیک، وانت سبک و سنگین و سرویس ویژه اسبابکشی تبدیل شده است. این سرویس که در سال گذشته از خدمت جدید خود با عنوان پیک اقتصادی رونمایی کرد توانسته با مجموع بیش از ۱۱۲ میلیون سفر به رشد سالانه ۴۲ درصد نسبت به سال گذشته دست پیدا کند.
یکی از خدمات ارائه شده توسط اسنپباکس خدمت جبران خسارت است که در آن تمام مرسولههای ارسالی با پیک، وانت و اسبابکشی شامل بیمه جبران خسارت میشوند. مبلغ پرداختشده از سوی اسنپباکس برای جبران خسارت در سال گذشته بیش از ۵ میلیارد تومان بوده است.
پیشنهاد سفرهای به صرفه با اسنپ تریپ
ارائه تخفیفهای ویژه و فصلی و امکان پرداخت اقساطی اقامت در هتلهای داخلی از جمله راهکارهای اسنپتریپ برای مهیا کردن سفری اقتصادی و بهصرفه برای کاربران سوپراپ اسنپ است. رشد ۱۶ درصدی کاربران فعال، رشد ۲۳/۵ درصدی فروش و رشد ۱۰۵ درصدی فروش بلیت اتوبوس نسبت به ۱۴۰۱ تنها بخشی از دستاوردهای این شرکت در بازار گردشگری ایران است.
گفتنی است؛ گزارش عملکرد بخشهای مسئولیت اجتماعی، امنیت سایبری، اسنپ مارکت، پرداخت مستقیم در اسنپپی، اسنپ شاپ و اسنپ دکتر نیز منتشر شده است.