رسانه اقتصاد ترابری ایران

ماهنامه ترابران

چهارشنبه, 1 اسفند 1403
با عنوان «سوخت و سود»

شماره اسفند ماهنامه ترابران منتشر شد

شماره 228 ماهنامه ترابران (ماهنامه اقتصاد ترابری ایران) با عنوان «سوخت و سود» در اسفندماه منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری ترابران، شماره 228 ماهنامه ترابران (ماهنامه اقتصاد ترابری ایران) برای بازه زمانی اسفندماه با عنوان «سوخت و سود» در 168 صفحه منتشر شد. در پرونده بزنگاه این شماره با عنوان «مسیر واقعی شدن»، مقوله حذف یارانه سوخت هواپیما بررسی شده است. در نشست ترابران که با حضور علی هرندی، مدیر حمل و نقل شرکت پتروتجهیز و رئیس اسبق اداره کل سوختگیری هواپیمایی کشور و محمدرضا ابراهیم‌پور، تحلیلگر حمل و نقل هوایی و مدیرعامل شرکت مهندسان مشاور نقطه شروع برگزار شد، پیامدهای افزایش نرخ سوخت هواپیما و آسیب‌های سیستم پرداخت یارانه ارزیابی شده است. در این نشست گفته شد که بدون هراس باید به سمت آزادسازی نرخ حامل‌های انرژی گام برداریم. مشروح این گفت‌وگو، با عنوان «سوخت و سود» منتشر شده است.

«آزادی مشروط» نیز حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ترابران با آرمان بیات، کارشناس صنعت هوانوردی درباره چگونگی برنامه‌ریزی برای کاهش یارانه سوخت هواپیما است.

در واپسین مطلب این پرونده، حمید غوابش، کارشناس و تحلیلگر صنعت هوانوردی نیز در یادداشتی برای ترابران با عنوان «آدرس غلط ندهید» گفته است که تنها در یک اقتصاد سالم و روبه‌رشد و با افزایش قدرت خرید می‌توان انتظار مدیریت مصرف سوخت و توسعه صنایع هوایی را داشت.

در پرونده زیرساخت با عنوان «خواندن و راندن»، نخستین مطلب حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ترابران با مهندس خدایار خاشع، دبیر کمیته سرمایه‌گذار در آزادراه‌های کشور درباره ایمنی راه‌های کشور و نقش بخش خصوصی و دولت در این مقوله است.

در گزارش بعدی با عنوان «روشهای هدایت سرمایه»، راه‌های مشارکت بخش عمومی با خصوصی در تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقل معرفی و ارزیابی شده است.

در پرونده گذرگاه با عنوان «سهلانگاری یا سادهانگاری»، نخستین گزارش با عنوان «فول ندانمکاری!» حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ترابران با فاطمه قنبرپور، نایب‌رئیس اول کمیسیون حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی ایران درباره مشکلات حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیت با نگاهی به معضل فول باک و بیمه سبز است.

«بیتدبیریهای لجستیکی» برگرفته از گفت‌وگوی خبرنگار ترابران با دکتر مهدی صفری مقدم، نماینده سابق ایران در کمیته لجستیک همکاری‌های اقتصادی اجتماعی آسیا و اقیانوسیه سازمان ملل متحد UNESCAP درباره چگونگی قرارگیری ایران در زنجیره تامین جهانی و طرح یک کمربند – یک جاده چین و بهره‌مندی از الگوی توسعه لجستیک‌محور است.

در پرونده ایستگاه با عنوان «معلولیت»، محمد سیاوشی، کارشناس ارشد حمل و نقل و مدیرعامل هلدینگ توسعه لجستیک آداک در گفت‌وگو با خبرنگار ترابران با ارزیابی وضعیت فعلی و عملکرد راه‌آهن در 86 سال گذشته گفته است که باید دست در دست یکدیگر راه‌آهن را از سراشیبی سقوط نجات دهیم. حاصل این گفت‌وگو با عنوان «86 سال بلاتکلیفی» منتشر شده است.

گزارش دیگر این بخش، با عنوان «تعرفه گران، زیرساخت ناکارآمد!» برگرفته از نظرات کارشناسان حاضر در نشست انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ و نقل ریلی و خدمات وابسته درباره آسیب‌شناسی عدم شکل‌گیری ترانزیت ریلی در کریدور شمال-جنوب است.

در گزارش بعدی این پرونده، چالش‌ها و مسائل حوزه حمل‌ و نقل ریلی به روایت کارشناسان اتاق بازرگانی ایران بررسی شده است. این گزارش با عنوان «خارج از سرویس» منتشر شده است.

در پرونده لنگرگاه با عنوان «جای خالی ارزشآفرینی» نخستین مطلب نگاهی با عنوان «اتحاد رمز پیروزی میشود؟» نگاهی به چگونگی شکل‌گیری و آغاز فعالیت کنسرسیوم مدیریت لجستیک ایرانیان دارد.

«ارزشهای فراموششده بندری» واپسین گزارش این شماره از ترابران است که شرح مفصلی از سخنرانی مدیران، کارشناسان و متخصصان حاضر در همایش بین‌المللی رویکردهای نوین به ظرفیت‌های دریایی و بندری در راستای تحقق منافع ملی است.

♦شماره 228 ماهنامه ترابران را می‌توانید از باکس زیر دانلود کنید.

 

شماره 228 ماهنامه ترابران، با فرمت PDF و حجم 27.4 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *